Rekond

1. Skinnbehandlingar Från 500 :- 
Skinnklädsel, tvättas och behandlas med speciella medel för extrem hållbarhet

2. Klädselrengöring  Från 1200 :-
Dammsugning och våtsugning av klädseln. Tvätt av klädseln med ånga och fläckborttagningsmedel, fläckarna reduceras eller tas bort helt med hjälp av våra medel.

3. Ytbehandlingar från 1500 :-
Avfettning, fälgrengöring utvändig handtvättning, lackrengöring, ytbehandling, vaxning eller polering av bilen.

4. Lackskydd Från 2000 :-
Avfettning och utvändig handtvätt med glansschampo, fälgrengöring. Ytbehandling och lackskydd, rengöring av mattor, invändig handtvättning och dammsugning av kupé, vinylbehandling av plastdetaljer in- och utvändigt. Lackskydd i 2 år.
S - paket Från 500:- 
Avfettning och handtvätt med glansschampo utvändigt, dammsugning av kupé och bagageutrymmet, fönsterputs, instrumentpanel och dörrar, vinylbehandling av plastdetaljer in- och utvändigt.

M -  paket Från 1900 :- 
Utvändig tvätt med avfettning (ink. asfaltborttagning) fälgrengöring. Schampovaxning och torkning med sämkskinn maskinvaxning. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Fönsterputs och vinylglans på däck och lister. Polering eller vaxning, rengöring av mattor, handtvätt.

L -  paket Från 2500 :-
Utvändig tvätt med avfettning (ink. asfaltborttagning) fälgrengöring och schamponering. Polering och vaxning, tar bort mindre tvättrepor samt dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av panelen, fönsterputs, textiler och skinn samt inpregnering, vinylbehandling av plastdetaljer, motortvätt.

XL- paket Från 3500 :-
Utvändig handtvätt med avfettning, motortvätt, fälgrengöring. Polering och lackskydd, rubbing. Dammsugning av kupé, rengöring av mattor och bagageutrymmet, skinn eller textilbehandling vaxning. Fönsterputs, dörrgångar och rengöring av paneler, vinylbehandling av ut och in plastdetaljer. 


OBS! 

Vid invändig städning av bilar med hundhår debiteras en extra avgift.Öppet: måndag-fredag 9.00 - 18.00

lördag 10.00 - 16.00

060-61 66 01

Handtvätt Bil - Polering - Vaxning